Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Szent György vonalak

2010.02.02

A sárkányösvényeket Magyarországon Szent György vonalnak nevezik - ami Kínában sárkány, az itt sárkányölő... sok Szent Györgyről elnevezett templom, település közelében gyakoriak az ilyen szent helyek.Kép

 

 

 

 

 

 

 

Szent György és Ley sugárzás:  

A föld mágnesességéből adódó szabályos hálóstruktúrákról van szó. Úgy kell elképzelni, mint egy Földre vetített pókhálórendszert.

Energiáját a föld erőtereiből, a földmágnesességből nyeri. A hálót szabályos, de eltérő polaritásokkal és intenzitásokkal rendelkező sávok alkotják, melyek közepe mindig egy Szent György vonal. A Szent György vonalat két oldalról szimmetrikusan körülvevő vonalak közé tartozik a Ley vonal, melynek polaritása mindig negatív.

Különösen veszélyes ezeknek a kereszteződési pontjai, mivel itt igen erős energetikai állapotok jönnek létre. Az ilyen környezetben az ember energetikai rendszere igen gyorsan romlik. Sajnos az utóbbi időben megfigyelhető ezeknek sugárzásoknak a nagymértékű felerősödése (lásd környezeti hatások, ózon réteg, stb.). Kép

Szent György struktúrák léte igen régóta ismert. A papok szenthelyek építése előtt bemérték e vonalak találkozási pontjait és adott, meghatározott helyekre építették templomaikat (például: az oltárt elhelyezése). Rövid ideig az ilyen helyen való tartózkodás energetikailag feltölti az embert. Hosszú ideig viszont túltöltődéshez vezet.

Az ember a túltöltődés hatására ingerültebb, idegesebb, feszültebb lesz. Így gyakrabban törhetnek ki veszekedések is. Az idegrendszer egészére hat, ezzel kapcsolatos tünetek és problémák is jelentkezhetnek. A gyermekek ezt a túltöltődést aktivitással, állandó mozgással próbálják meg levezetni.

 

Kép

                       Szent György vonal                                                Ley- vonal