Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hartmann háló

2010.02.02

Hartmann sávok:    A Föld pozitív és negatív mágneses erőterének találkozásainál jönnek létre, és egy térrács rendszert alkot. Ez a rendszer már háromdimenziós! A rács mérete szabadtérben 2,8 x 1.9 méter Magyarországon. A Föld pólusai felé ez a méret szűkül, az Egyenlítő felé szélesedik. A Hartmann-vonalak találkozási pontjainál ún. Hartmann-keresztek jönnek létre, amelyek a rácsrendszernek egészségtanilag a legveszélyesebb pontjai. Zárt térben a Hartmann sávok a természetes állapothoz képest jelentősen elmozdulhatnak, deformálódnak a szoba falai, berendezési tárgyai ill. más sugárzások hatására. A Hartmann sávoknak van még két nagyon érdekes tulajdonsága: az egyik, hogy 0 és 3 óra között az energia intenzitása kb. a háromszorosára megnő (ha valaki rendszeresen ebben az időintervallumban ébred fel, akkor szinte biztos, hogy Hartmann sáv halad rajta keresztül), a másik , hogy 36 óránként a K-Ny-i sávja "vándorol". Pontosan arról van szó, hogy ez a K-Ny-i sáv 6 óra körül elindul déli irányba és folyamatosan 10 óráig "vándorol". A vándorlási naptár ismerete a radiesztéziai mérések alkalmával elengedhetetlen.

    Az utóbbi években komoly kutatás folyik ebből a fajta rácsrendszernek egy pontjából (hipertéri nullpont), amelyből tiszta energiát lehet kinyerni megfelelő eszköz, műszer segítségével.

Egészség károsító hatása idegi eredetű, belső mirigyek, szervek, izületek gyulladásaiban nyilvánul meg. Jelzésként jelentkezhetnek kevésbé komolynak látszó betegségek, vagy ezek tünetei.