Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hal-Majom-Kutya-Teve-Ló-Macska-Madár-Nyúl Oroszlán-Őz-Párduc-Pillangó-Teknősbéka

2009.10.04

Hal 

 

Kép

Ha a kedvenced:

Intuitív bölcsességgel rendelkezel, érzelmi áramlatok között élsz. Képes vagy megtalálni a belső boldogságot, felfedezni az élet gazdagságát.

 

Mir tanít? Az egymással való érintkezés során energiákat cserélhetsz,
és új tapasztalatokat szerezhetsz. Figyeld, hova sodor az ár, és bízz az áramlatokban!

Kutya  

Ha a kedvenced: Igaz barát, társ vagy. Képes vagy hűségesen és őszintén kiállni a másik mellett az élet nehéz pillanataiban is. Mindig számíthatnak rád, bármit elviselsz, és feltétel nélkül szeretsz.

Kép

 

Mire tanít?

Megmutatja, hogy minden nap egy új kezdetet jelent. Rávezet a jelenben való gondolkodásra, hogy állandóan feladatok után kell nézni, és követni az élet ritmusát.

 

 

 

 

Ló  
 Ha a kedvenced: Nagy lelkierővel rendelkezel, hűséges, bátor és meg­bízható vagy. Az érzelmek világában élsz, képes vagy dolgokat mélyen megélni és kifejezni. Általában jó tanácsaid vannak mások számára.
Kép

 

 

Mire tanít?

Bátorságot önt beléd, hogy követhesd az álmaidat. Új dolgok elkezdésére, az ismeretlenbe való ugrásra ösztönöz, és arra, hogy ötleteidet lelkesedéssel és optimizmussal valósítsd meg.

 

 

Macska  

 

 

Kép

 


Ha a kedvenced:

Vadóc, független, öntudatos ember vagy, aki élvezi az életet. Törekszel arra, hogy elérd, amit akarsz, és megszerezd magadnak, amire szükséged van. A saját törvényeid szerint élsz, nem zavar, hogy a külvilág mit gondol erről.


Mire tanít?

Azt tanácsolja, hogy törődj jobban magaddal, tanuld meg kényeztetni magad. Légy picit önző, most csak azzal foglalkozz, ami neked jó.

 

 

Madár 

Ha a kedvenced:

Nem érezted még úgy, mintha időnként segítséget kapnál a szellemvilágból? Mert többek közt ezt is szimbolizálja
a madártoll. Emlékeztet a világ fényére, visszaadja lelked erejét. Valószínűleg a látásmódod is felsőbbrendű.

Kép
Mire tanít?

Vedd észre a lét körforgásának magasabb szintű összefüggéseit, és kerekedj felül saját magadon. Fogd fel az életet könnyedébben!

 

 

 

 

Majom 

 


Ha a kedvenced:

Bölcsességed a humorodban rejlik. A pozitív életfelfogás és a változásokhoz való alkalmazkodás művésze vagy. A lét könnyedségét képviseled a berögzült mintákkal szemben.

Kép
Mire tanít?

Vidámságra, önfeledt nevetésre buzdít. Viccelődj, csalj mosolyt
a többiek arcára, kavard fel az állóvizet!

 

 

 

 


Nyúl 

 

 


Ha a kedvenced:

Kitűnő a vitalitásod, gyorsan regenerálódsz. Jellemző rád, hogy szelíd, gyengéd és odaadó vagy. Ismered az élet kanyargós, rejtett útjait.

Kép

Mire tanít?

Ne légy félénk, győzd le a félelmeidet! Meg kell nyitnod a szívedet valaki vagy valami felé. Találj vissza a benned élő gyermekhez, aki még feltétel nélkül tudott bízni, mert akkor nem lesz mitől félned.

 

 

 

 

Oroszlán  
Ha a kedvenced:

Megvan az egészséges önbizalmad, minden szituációból képes vagy győztesen kikerülni. Bátorságot, erőt sugárzol a környezeted felé, megjelenéseddel tiszteletet keltesz, így biztonságban érzi magát az ember melletted.KépMire tanít?

Ne cselekedj ösztönből és azonnal. Válaszd az önuralmat, a körültekintést, amivel a kiegyensúlyozott belső erő elérhető, a méltóság megőrizhető.

 

 

 

Őz 

 


Ha a kedvenced:

Szelíd erők birtokosa vagy, ismered a tiszta szív erejét. Naiv, ábrándos jellemed miatt szereted a csodákat és az elvarázsolt helyeket.Kép

Mire tanít?

Aktiváld és kövesd a látomásaidat. A megérzések és álmok szerepe felerősödik.

 

 

 

 

Párduc 

 


Ha a kedvenced:

Titokzatos jellem vagy, aki csöndesen meghúzódik, mégis éberen figyel. Sokkal többre vagy képes, mint amennyit kimutatsz. Koncentrált és célorientált vagy, tudod, mikor hogyan kell cselekedned.KépMire tanít?

Feltűnés nélküli viselkedésre van most szükséged. Maradj a háttérben, légy észrevétlen. Hallgatni arany, óvd a tudásodat! Tanulj meg kivárni!

Pillangó 

 


Ha a kedvenced:

A metamorfózis nagymestere vagy, aki képes a legkülönbözőbb módon megújulni úgy, hogy mindig egyedi legyen. Örömöt hozol mások életébe.

Kép

Mire tanít?

Felhívja a figyelmet az átalakulásra, a fejlődés következő fokára. Hagyj fel a régi szokásokkal, viselkedésmódokkal, kapcsolatokkal.

 

 

 

 

Teknősbéka  
Ha a kedvenced:

Nem sietsz, nem idegeskedsz, erőd a nyugalmadban rejlik.  Tudod, mi a jó neked, és nem hagyod, hogy mások kizökkentsenek. A saját ritmusod szerint élsz.

Kép

Mire tanít?

Bármi is ér, a békés hozzáállást soha ne add fel. Ne hadakozz,
ne dühöngj, inkább húzódj vissza, hogy se te, se mások ne sérüljenek lelkileg.

 

 

Teve  
Ha a kedvenced:

Kis eszköztárral is nagy dolgokat tudsz véghezvinni. Méltósággal viseled az élet terheit. A szélsőségeket is képes vagy eltűrni, az illúziók, a csalfa képek nem tévesztenek meg.

Kép

Mire tanít?

Egyszerűségre és mértékletességre – a kevesebb néha több. Nem kell sok ahhoz, hogy igazán boldog legyél.

 

 

 

 

forrás:ww.totemallatok.hu